Saturday, September 03, 2005

Tähed

Pole juba pikka aega bloginud, paras crazy nädal olnud ja tänane päev ka omamoodi crazy, lihtsalt kui kiiresti võivad asjad muutuda ja ootamatuid asju juhtuda ja super positiivne et ikka häid asju. Täna nagu ei viisti pikast nädalast kirjutada, ytleks vaid et tänane mäng eesti-läti oli ikka päris hea, mind lihtsalt paneb imestama et miks mul mõnede asjadega ikka nii läheb- need kaasa elajad ma mõtlen. Pani ikka kaasa lõpuks elama ka kui kõrval vend oli ka nii kuuma vereline:P
Aga tegelt tahaks tänase kohta öelda seda kui käisin õues aias head ja paremat otsimas, siis panin tähehel et kui ilus tähine taevas täna on, seda võib päris pikalt imetleda ja lasta fantaasial lennata ja ennast hetkeks ära unustada. Kuud ei olnud aga mulle see väga ei loe, tähed loevad, mõnus on neid jälle näha lihtsalt. Homseni.
Päikest!
P.S. ja koera oli ka jälle nii cool näha, alati on selline tunne et kui koju tulen et jälle näen oma armast koera kes tuleb rõõmsalt mind tervitama. Tunne on lihtsalt selline et nii kaua pole teda näinud mis sest et möödas mingi kolm neli päeva aga ikkagi tundub see igavikuna, luban et homme tegutsen ka temaga, sest see on seda väärt.Luban.Kallid.

1 comment:

A said...

:D laske aga tulla!!!
Ei viitsi ära neid kogu aeg kustutada