Sunday, October 02, 2005

Väike närv on juba sees. Viis päeva ja loetud tunnid on veel jäänud. Pole nagu mõtet millegi pärast muretseda ainult. Nimelt oritaarumine algab siis, tuleval laupäeva hommikul. Teinekor juba, jälle 8 tunnine rada, eelmine kord läksin rohkem ihtsalt sellepärast et proovida kuidas läheb, hästi läks arestades et esimene kord alles oli. Se oli 11 juuni ja siis oli suvi, ja mis sest et sadas tol päeval palju, palju, kuid nyyd juba sygisilmad, kylmemad ajad ikkagi, pöidlad pihus et hea ilm tuleks. Kui ma seda suve rogaini ei oleks teinud siis ma praegu arvatavsti ei läheks, see nagu oli kondiproov. Nyyd tuleb kindlalt raskem ja karmim võistlus. Loodan et suudame selle eelmise rekordi yle lyya ja maha käia rohkme kui 35 km, kuid kui ilm on ikka s*** siis ma jään siiski realistiks ja arvan et tuleb 30-35 km. Tegelt see on ikkagi puhas meeskonna töö ka ja see lõpp tulemus sõltub niipaljudest asjadest. Kui eelmine kord oli meil kahene tiim ja nimeks Tough Enought siis seekord kolmene tiim ja Tough Enought 2 :P Igatahes sel nädala tuleb teha kõvat trenni edasi, igapäev sulkat ja võrku kaa;)
Nii et, lähme panema ikka täiega!!!:P
P.S. Päris armsad armustuse avaldused tehti seal selle uue seriaali Malasia saates (taustaks mängis James Blunt -You're beautiful:), põhiliselt jäi kõlama nagu see et olen palju, palju parem ja paim kui su tagasi saan:) ))(paarid aeti segamini)
Päikest, palju palju päikest! Lõputult palju päikest soovin teile kõigile ja palun et kõige vägevam seda annaks meil seda terve järgmine nädal;)

No comments: