Thursday, January 19, 2006

Once one wise man said: Don't take from peopole away their hope, coz it maybe all they have; Without hope peolple can get dangerous.
Jah see on tõsi. Sama mõttetera kasutati ka seriaalis Lost mida ma olen vaadanud kolm viimast päev, esimene hooaeg on tervelt 25 osa, kuid väga emptsionaalse ja hea elamuse sain. jah ehk tõesti võiks seal ikka rohkme õpetlikku kuidas tulla toime saarel peale lennuõnnetust. Kuid rohkem on ehk seal seda et kes hakkab juhtima seda yhiskonda ja mis seadused seal kehtestatakse ja kes ja kuidas neist kinni peetakse. Näiteks, kas on ikka moraalne piinata meest kes on täielik po***ist ja millegist ei hooli ja kuigi piinajal tekib kaas tunne kuid mis kaas tunnet saab seal enam olla sellisele mehele kui ta ei anna ära peidetud ravimeid tydrukule kellel on astmahoog???
There is that line, that U don't want , can't cross it, but sometimes U have to and doing that U are no better then the bad guys. And remember there is always a choice!
Natuke unreal oli see kui eile vaatasin ilmateadet, reedest esmapäevani konstantselt -35 öösel ja päeval -25, natuke uskumatu ikka kyll, et nii järsku. Ainuke asi mis praegu puudub on see kui lund ka tormama hakkaks ja uskume mind see teeks selle elu praegu ikka tunduvalt raskemaks, tunduvalt. nagu yks aasta kui inimene sai selles lume möllus 6 TUNNIGA mustamäelt lasnamäele, päris huvitav kogemus:)
Yhte asja palusin et palun andke kylma kuid mitte päris nii kylma:P Ikka lund sooviks ka juba!
Kõik sis soojalt riidesse!

No comments: