Saturday, July 16, 2005

Uus hooaeg


Sai siis ära nähtud Stargate SG-1 9.nda hooaja, Atlantise 2-se ja Battlestar Galactica 2 -se hooaja hooaja esimene osa. SG-1 tundub et hakakb täitsa ära vajuma, Richard Dean Andersoni pole enam, ja see sära, mis see mees tõi oma väga sarkastilise characteriga, on nagu showlt kadunud. Kahju. Samas saan täitsa aru, alates 6.ndast hooajast oligi juba nii et RDA lihtsalt soovis et tal oleks väiksem ajakava et ta saaks selle veeta oma väikese tütre seltsis. Selge see et raske dilemma on see et kas püüelda oma unistuste poole ja teha seda mida väga armastad teha või olla oma tütre seltis. On üks ju arvatavasti paremaid asju, saad näha kuidas su oma laps üles kasvab. Absoluutselt arvan kindalt nii et kui omal selline valik siis selge see et laps kõige tähtsam, siin ei tohiks olla mitte kübetki mõtlemis pausi, kuid samas tuleb ka kaaluda et miks ei võiks teha mõlemat, valida kuldne kesktee. Ja kuna SG-1 sari on nii edukas siis RDA nii tegigi, kuid igal asjal on ka oma piir seega teda näeb nüüd väga harva SG-1's, kui mitte üldse enam, kahju, väga kahju, kuid eks aegamisi lepib sellega...
Positiivne on aga see et Altantis on väga huvitav ja näha on et sellel on palju potentsiaali, võimalik et isegi nii palju et tõusta samala tasemele nagu SG-1, mis lõi ikka kõrge standardi;)
Hoopis kõige suurem üllataja on BSG, väga seff sari, preaguse hetke kõige üks kõige populaarsemaid kindlalt! Elagu StarGate SG-1, Atlantis, ja Battlestar Galactica! Edu ja pikka iga neile!;)Olge tublid!
Päikest!

No comments: