Tuesday, July 24, 2007

Võrk sünna pärnu rand

See aasta on asjad olnud teistmoodi, ma mõtlen just suve, eelmine aasta enamus olid kas näiteks pärnus või mitte viimsis, oli palju muud tegemist ja siis oli meil raffast vähe, see aasta on juba hoopis teine lugu, päris suure kamba oleme mitmeid korda kokku ajanud ja nalja on saanud kõvasti ja tugevaid mänge on ka olnud, viimati tegime juba ka neile vanadele seal ära, suht pika puuga veel muu seas :P See aasta lihtsalt see võrku värk sobib kõigile palju paremini ja ju siis neile on kohe meeldinud ja sellepärast suht igapäev küsitakse, kas täna võrku teeme :) Mõnus :)
Kuna eelmine aasta ma lihtsalt nagu ei viitsnud suurt synnat teha, kuna nii paljud pidurdasid randa tulekul et lihtsalt masendus tuli peale. See aasta oleks isegi ehk teinud ja palju suurema kui eelmine aasta plaanis oli, mõelda on vaja suurelt!:) Selle aasta synna läkski nii nagu ma tahtsin ja mäletasin, et kui hea see oli kaks aastat tagasi, kui tegin lihtsalt sõpradega võrku rannas. See ongi ju suurim kink teha mida sa armastad koos sõbradega, see on üli positiivne :)
Päeval ma olin rannas niisama võtsin päikest väga hea sõbraga, tegi mulle väga toreda päeva kingi :)
No ja üle-eelmine pühapäev oli väga hea sõbra sünnal, kus tegime ka natuke võrku aga see sünna oli väga omapärane ja tore. Too nädal sai vist rekord ka tehtud 5 korda nädalas võrkpalli, täiesti uskumatu, eks ilmataat oli ka võrgumängijate poolt. Teisipäeval (eelmine) nägin ka sind, ahhhh. Ja pühapäev oli muidugi super, 5 tundi võrkpalli pärnu rannas, tulemuseks, oli väga rahul, pärnu on nagu yle kõige ja seal see tase oli ka kõva aga just kõvatasemega mängus on ju hea täiega panna :) Mulle meelivad väljakutsed :) Ja pärast mängu olid juba õled ja rinnaülaosa päris punased ja teised kohad ka aga need on siiani valusad ja punased suht, ega see jah just hea ei olnud. Oma viga lihtsalt, faktoriga 4 niikaua vastu ei pea, kui oleks ehk sisi vahepeal uuesti peale pannud, mingil imelikult põhjusel just kell 3-4 hakkaksi see päike väga tugevalt võtma. Eks mõnedel on tõesti mõnus kellel on nii tugev nahk ja naervad et oh mis sa ikka määrid ei ole ju vaja, täiesti mõttetu oleks nendega vaidlema hakata et ikka peab, kui inimene lihtsalt ei suuda seda mõista ja ainult arvab et kui talle ei ole vaja miks siis keegi teine peaks panema :P

No comments: