Wednesday, January 31, 2007

Aasta 2006 kokkuvõte ja mõnede seikade meenutamine

Jaanuar-Veebruar: Mulle meenub kuidas 4 päeva järjest oli ikka külma -35 - -39 ja siis väike tuul ka eks, siis oli tõesti targem olla kodus soojas ja mitte oma nina välja pista:)
Siis ma veel täiega üllatasin ennastki kuidas nagu kellegi pärast sa võid käituda nii et ta motiveerib sind midaig tegema ja siis sa veel saad sellega ülihästi hakkama ka. Olukord ol iet kaotada ei olnud ka midagi aga et kõik välja kukkus hästi, see tegi meelde heaks et nagu ootamatus olukorras saad alati hakkama. Päris palju oleneb kuidas sa ennast motiveerid. Eks see nii on, et tood või tähed taevast alla.
Märtsis sai seda jäärajasõitu tehtud. Päris mai laguses oli nii soe et tegime seda võrkpalli juba rannas, mis nagu oli üli lahe:) Siis Juuni-juuli-august oli rand+võrkpall. Juulis tuli raske otsus teha ja ma nii vihkan kus ma pean kahe nii võrde asja vahel valima, kas Jalgpalli MM või Nexuse kontsert. Muidugi et elasin oma Itaaliale kaasa ja täiega toetasin neid ja nad võitsidki, misest et neil kodu maal suur skandaal. Mõnus oli rannas mängida kui nagu olid mingid oskused olemas, selle nimel oli terve aasta vaeva nähtud. Just nagu siis septembris mõtlesin et mis nüüd eesmärgiks seada. Eks siis vaja võrgukohalt löömine ka käppa saada, mis kukub praegu ikka välja nii et paar lööki päevas, mis puhul pall on ideaalselt käealla ja siis ma ikka taban pall samuti ideaalselt :P Septemris sai ju ka Nexuses kontserdil ära käidud ka ka autogramm saadud:D Novemris tuli see lumi ootamatult maha ja siis oli mega hea suve kummidega linnas ringi uisutada ja siis seal tty parkals ka. Kahjuks jah seda oligi ainult nädala jagu, kylma ja lund ja siis tuli lumi enam kui kuu pärast maha, 17-19 detsember ja siis sulas kohe ära ja suht jamaks tegi need jõulud kui ka yldse olemeise ja suht kõik olid kurvad et mis talv see on kui lund ei ole. Tundub et lõpuks hakkab see teadvusse jõudma et see ongi see globaalne soojenemine ja esimene selle suurem tagajärg on käes kus talve nagu enam ei olegi. Ja suvi oli ju ka kuum ja vihma tuli rekordiliselt vähe. Et kui me käisime seal forelliskasvanduses Jõgeval suvel siis sela olid ju tõesti järved madalamad kui oleks normaalne ja siis vihma ussi ka ei olnud kusagilt saada tänu selle kiuvusele. Tookord oli jah mõnus katumus see kala kätte saada aga vat kus too narris, ei ta võtnud seda kunst sööta, vaid visaks enda näitamiseks vee peale lutsu, no on alles IRW! See kalapüüdmine ajab tõesti hasarti, sest nii vahva on kui sa ta ikka kätte saad, me kyll nihutasime seal seda konksu kaugust, korgi kaugust ballastist, ei midagi:P
Et tegelt jah igasugu huvitavad asju juhtus ja päris palju uusi ideid tekkis mida tahaks teha. Et ju isegi rallit sai seal rapla kardirajal tehtud, ainult seda 200-t ei saanud ära teha, sest vihmas ei ole mõtet, kuid sel aastal teeb ära. Ma vaatsin oma eelmise aasta jääraja sõitu ja raske oli vaadata, et kuidas ma kyll nii võisin sõita, nyyd ma ju oskab juba palju paremini:) Just tuligi nagu suur tahe et tahaks väga uuesti minna ja nyyd klassi näidata. Video iseloomustuseks oli hea see, et olgu kuidas on kui keegi teine sõitis, siis auto lihtsalt sõitis. Aga siis peale neid pimedas tuli sellise kurja häälega auto:D Just the way I like it:)

No comments: