Sunday, February 11, 2007

Eesti eurolaul

Sakib ikka täiega, ma pole suurem selle Tanel Padari fänn ega ka see Gerli Padar ei ole just suurem asi tegelane. Laura Põldvere, ilus neiu ja kui hea laul tegelt, selle aasta parim, eks see aasta oli eriline kyll, minu lemmik ei jäänudki teiseks vaid hoopis kolmandaks.
Samas ma saan ka täiesti aru miks see Gerli laul võitis, ta oli ju seal saates *Tantsud tähtedega*, kõik ju vaatasid seda ja see olevat ajanud kõigile nyyd siis suure tantsuisu peale:D Mingi jutt oli et kõikides tantukoolides on suured järjekorrad nyyd. Eks noh see Gerli hakaks vist kõigile meeldima, ta leidis tee eesti rahva sydamesse. Eks Gerli oleks võitnud ka aga Mikk Saar hoopis võitis, ja miks no loogiline ju, kõigile tydrukutele see Mikk ju meeldib ja eks siis need saatsid neid sms-sse. Ja muidugi oli Olga Kosminal ka väga palju fänn, väga sensuaalne naine tõepoolest, hea temperament:)
Eks seal mai kuus hakkab kildu saama, kuid vaevalt et seal poolfinaalist edasi saab. Gerli pärast võitu ütles et ta ei tahtnudki võita, ei noh see on kyll siis viimase peal eks.

No comments: