Saturday, April 08, 2006

Uhh, nii ta läheb

Mõnus on tegelt siis kui teed midagi kui hästi oskad ja siis saab seal kõvasti ruulida. Lahe! Vägev on ka see et esimene kõvem ja hea löök tuli võrgu pealt lyyes välja neljapäeval, õpetussõnad kandsid vilja, mis muu:P
Eile ikka tehti meil sulgpalli trennis sellist trenni, et vähe pole. Selline tamp pandi peale ja arvata oli kohe et nyyd ongi see käest et ega tepist eriti meeldib yles käia ei ole, reielihased ikka täitsa valusad. Kuid pole hull, kindlasti on sellest trennis kasu edaspidi. Lihsalt natsa väsitav see kõik, ja eriti kui täna tuli veel puid ka laududa, ei noh mis tea see on vaaj ära teha aga no see pole tgeelt päris normaalne, nasta tahaks jah nädalavahtusel puhata ka. Vähemalt yks hea asi on nädalavahtusel et saab lõunani rahulikult põõnata:)
Neljapäeval kuulsin esimest korda imeilusat linnulaulu ka juba, ja tundub et täna ja homme ongi juba selle kevade esimesed ilusad soojad päevad. Kyll need järgmised ka tulevad kus nad pääsevad.
Ainuke ebameeldiv asi oli see kui eile yks vend tahtis mulle kyljepealt sisse sõita, ma liikusin peateel, no uskumatu, lihtsalt mul oli murd osa sekundit aega otsustada kas pidurdada või mitte, sest ma ei uskunud tõesti et nii hull vend lihtalt ei anan teed ja põrutab sulle sisse. Vedas jah, sest kui see aoleks sisse pannud siis uksed, aknad oleks läinud ka ja talad oleks ka paikast läinud, see oleks pikk remont olnud, ei tea kas sellest enam oleks saanud sõidu loomagi veel. Selline julmus on seal Tallinnas liikluses jah teada aga noh et nii julmat tehakse, täitsa perses on see tallinna liiklus ikkagi! Sorry väljanduse pärast aga no vihale ajab selline käitumine. Ja igasuguse sõiduisu võtab selline asi ära ka!

No comments: